Skip to content

El professor Albert Garcia comissari de l’exposició Nova Pantalla

El professor Albert Garcia comissari de l’exposició Nova Pantalla

Fins al 4 de setembre al Palau Robert de Barcelona es pot visitar l’exposició “Nova Pantalla” dedicada a la indústria dels videojocs a Catalunya.

Aquesta exposició vol apropar al gran públic el procés de creació dels videojocs, respondre a preguntes com quina diferència hi ha entre una desenvolupadora “Triple A” o una “Indie”, quins són els perfils professionals que treballen en la creació dels jocs, o per què Catalunya i Barcelona han esdevingut en els últims anys un pol d’atracció de talent emprenedor i empreses pel sector de l’oci digital.

A “Nova Pantalla” els visitants es podran submergir de manera interactiva en diverses instal·lacions, entre elles una gran pantalla que posarà als espectadors a dintre dels jocs.

L’exposició fa un repàs també a la comunitat que es mou al voltant del videojoc, des dels mitjans informatius a les noves plataformes d’entreteniment, els creadors de contingut, les fires i les xarxes socials. Una mirada també a l’important factor sociocultural que el videojoc ha esdevingut actualment a casa nostra.

Albert Garcia, que és professor d’Història dels Videojocs a ENTI-UB, i periodista especialitzat en videojocs a La Vanguardia i col·laborador de mitjans com RAC1 o Icat, ha comissariat l’exposició junt amb Joan Galí i Marc Angrill periodistes especialitzats en cultura i videojocs de la revista Lúdica.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!