El professor d’ENTI-UB, Julián Quijano, escollit per Forbes com una de les 30 persones menors de 30 anys més influents del sector dels videojocs

El professor de narrativa d’ENTI-UB, Julián Quijano, ha estat escollit per la llista de Forbes ‘30 under 30 en el sector de videojocs’, que celebra personalitats de gran èxit i influència que encara no tenen 30 anys però que ja destaquen per la seva trajectòria.

Julián Quijano és membre fundador i director creatiu de l’estudi Beautiful Glitch, responsable del videojoc ‘Monster Prom’, una comèdia multijugador que es podria definir com un ‘dating simulator’. La revista ‘Forbes’ ha destacat el seu esperit innovador així com les seves capacitats per crear una narrativa interessant en un joc capaç d’oferir 1.300 resultats finals que “ha venut més de 100.000 còpies en menys de dos mesos després del seu llançament”.

A més a més, Julián Quijano ha estat seleccionat per donar conferències sobre narrativa en alguns dels esdeveniments més importants del món, com ara PAX West (Seattle) o PAX Aus (Melbourne).

Els alumnes d’ENTI-UB compten amb un professorat de primer nivell, cadascú especialitzat en el seu àmbit, per tal que els alumnes rebin un coneixement molt complet sobre com desenvolupar videojocs.