El professorat del nou Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) es caracteritza per la seva àmplia experiència professional i vocació per la docència. De la mà d’autèntics experts en el sector coneixeràs els diferents models i parts del negoci, des de la gestió de projectes i aspectes legals com la propietat intel·lectual, fins a la monetització del producte passant pel màrqueting digital. Ara bé, a diferència d’altres màsters de temàtica similar, en aquest treballaràs aspectes tan actuals com les tecnologies digitals, la gamificació, la usabilitat avançada o la narrativa transmèdia que milloraran tant la teva capacitat creativa com executiva.

Entre l’equip docent d’aquest Màster sobresurten els següents professionals: el Dr. Joan Llobera, expert en Developing stories in virtual reality, actual CEO de l’empresa tecnològica Timepath i investigador a la Fundació i2CAT, que impartirà l’assignatura, Tendències en el Context de l’Economia Digital; la Dra. Montse Vidal, Directora de comunicació a Kenzen Formació, amb una àmplia experiència en comunicació estratègica i gestió de marca, s’encarregarà de l’assignatura de Gestió de Projectes de l’Economia Digital; Ariadna Llorens, Doctora en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster in Business Administrations (MBA) per ESADE; actualment, compagina la dedicació a la política municipal a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la docència i impartirà: Emprenedoria en el context de l’Economia Digital. També cal destacar al Dr. Alfonso Freire, creatiu Publicitari, Professor universitari, redactor especialista en Storytelling, que s’encarregarà de les classes de  Narrativa Transmèdia.

Així doncs, en aquest Màster centrat en el perfil de Producer, a càrrec d’un professorat de primer nivell i vinculat amb el sector assoliràs els coneixements relacionats amb la gestió amb nous llenguatges i tecnologies. A més, des d’un principi implementaràs els coneixements i et distribuiràs en grups- tal com es treballa a la indústria del sector-, establint coworking i xarxes de complicitat per impulsar els teus projectes. Per això, aquest Màster tindrà lloc a l’espai d’emprenedoria ENTI PRO.

 

Forma’t amb autèntics experts de la producció digital i la narrativa transmèdia; estudiant el nou Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.