Skip to content

El rector de la UB visita les nostres instal·lacions

El rector de la UB visita les nostres instal·lacions

Aquesta setmana el rector de la Universitat de Barcelona, el Dr. Joan Guàrdia Olmos acompanyat del vicerector de Relacions Institucionals, el Sr. Jordi Mata, han visitat les noves instal·lacions de l’ENTI-UB al Campus Diagonal de la Universitat de Barcelona.

Durant la visita varen estar acompanyats per Jordi Roche, conseller de l’ENti-UB, el director d’operacions, Jan Rosés, i el Cap d’Estudis, Carles Vilella, que els feren les explicacions pertinents sobre la remodelació de l’espai que es va fer el 2019 per poder acollir tots els estudis de l’ENTI en un sol edifici i es van mostrar alguns dels equipaments especials de l’escola com la sala de gravació per l’àrea de música o el laboratori de jocs i Realitat Virtual.

En aquest espai, el rector i el vicerector van assistir a una demostració de tecnologia VR a càrrec d’un dels professors de l’escola, Eduard Arnau, que treballa  en un projecte educatiu que utilitza aquesta tecnologia i del coordinador del grau d’art per videojocs Richard Hebert que va fer les explicacions.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!