L’Escola de Noves Tecnologies Interactives va néixer d’un desig i una necessitat: el desig de poder compartir a Barcelona els estudis i la formació que les millors universitats del món ja estan oferint. Ara, els amants dels videojocs i les noves tecnologies interactives tenen a Barcelona la seva titulació ideal: el Grau en Continguts Digitals Interactius.

 

El grau pretén ser un punt de trobada entre alumnes i professors. Per una banda, els nostres alumnes aprendran a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar videojocs i ‘serious games’. Sempre pensant en tot l’abast de mercat possible i, per tant, orientant-lo a tota disciplina final.

 

D’altra banda, els nostres professors treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la indústria del sector és fonamental. Com totes les indústries tecnològiques, aquest és un sector molt dinàmic, en què els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien.

 

Mantenir el contacte permanent en el sector és un estímul per renovar permanentment els nostres continguts i mètodes, i això ho aconseguim gràcies a persones que treballen dia a dia en el sector. Dit d’una altra manera, a ENTI no s’estudia res que no estigui directament vinculat al joc i a les seves aplicacions.

 

Es tracta d’una carrera que és una enginyeria, però la nostra força i novetat rau en combinar els dos hemisferis; d’una banda el racional, científic i lògic, i per l’altre la passió, la creativitat i la innovació. Per això tenim docents que coneixen perfectament el món del videojoc i, més important encara, els seus ensenyaments són totalment vinculades al videojoc.

 

Contacta amb nosaltres si vols tenir més informació