El videojoc ‘Insomnis’  desenvolupat per Path Games, formada per alumnes del Cicle Artist d’ENTI-UB està aconseguint un gran nombre de visualitzacions i repercussió a les xarxes. El YouTuber Cade, que compta amb 219.000 subscriptors,  li ha dedicat un GamePlay valorant molt positivament el videojoc.

“M’ha agradat molt, té escenes molt bones” ha explicat Cade. “No és fàcil aconseguir que un fantasma amb un llençol faci por, però l’ambientació té molt de mèrit”.

Encara més rellevant és el vídeo que ha fet el YouTuber americà Markiplier, que compta amb més de 20 milions de subscriptors i que també ha volgut compartir l’experiència de jugar al joc. En aquest vídeo, que ja compta amb 2.8 milions de visites, Markiplier ha destacat que “el videojoc és molt bo i que l’experiència de jugar-hi és molt divertida”.

‘Insomnis’ és resultat de l’assignatura de ‘Projectes’ d’ENTI, on els alumnes han d’aplicar tots els coneixements d’altres assignatures per a desenvolupar el seu propi videojoc. Treballant en equip han de formar la seva pròpia empresa, publicar el videojoc, realitzar notes de premsa, tràilers així com presentacions per a una possible inversió.

Els alumnes responsables del projecte són Xavier Domènech, Gonzalo G Luna i Alejandro González.  Podeu descarregar-vos el videojoc i consultar la fitxa del projecte al següent enllaç.