Una de les professions més dinàmiques i trencadores de l’any serà la de desenvolupador d’aplicacions de realitat augmentada (VR), segons la llista de les cinc posicions professionals més disruptives de 2018, realitzada per la consultoria de selecció Randstad.

L’auge de la realitat virtual ha modificat les necessitats de les companyies, que busquen ara a perfils que puguin desenvolupar aplicacions i jocs de realitat augmentada. La immersió total està a l’alça i les seves aplicacions en altres camps, com la seguretat o la salut, ha provocat la major demanda d’aquests professionals. Com a conseqüència, és també el sector dels Serious Games un dels que tenen més potencial de creixement.

Com no podia ser d’una altra manera, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) està al corrent de la realitat del sector, és per això que a les nostres classes trobaràs els mateixos sistemes i rols que utilitzen en el dia a dia els professionals de la indústria del videojoc. No només això, a ENTI-UB comptaràs amb un professorat de qualitat especialista en realitat virtual, com per exemple Carlos Coronado, premi indie developer de l’any 2015 i creador del joc Annie Amber, un VR ambientat a l’espai exterior en el qual s’utilitza el casc de realitat virtual (HTC Vive i Oculus Rift) per resoldre 21 trencaclosques.

Si vols més informació sobre ENTI-UB i les possibilitats de la realitat virtual, apunta’t a la jornada de portes obertes i coneix de primera mà la Universitat del Videojoc.