Skip to content

Els guanyadors del concurs de jingles nadalencs reben el seu diploma

Els guanyadors del concurs de jingles nadalencs reben el seu diploma

guanyadors jingle nadal

Per les passades festes de Nadal, l’Àrea de Música va organitzar un concurs buscant el millor jingle nadalenc que ens permetés felicitar les festes als i les alumnes i professors/es de la casa.

Ara, els guanyadors del concurs de jingles ( Anna Ruiz, Jordà Salse, Mar Cantallops, Joan Anton Torelló) han recollit un petit diploma acreditatiu del seu premi i a més ens han explicat com va ser el procés i com van treballar aquest repte.

La idea la van tenir clara des de l’inici: volien fer un petit mix de cançons de Nadal com “All I want for Christmas is You”, “Jingle Bells Rock”, etc… I d’aquesta manera poder-se ajustar millor a la durada que es va demanar.

El vídeo volien que fos animat i graciós, per això surten tots amb els barrets de pare Noel fent una mica el ximple. En Joan Anton confessa que va fer el vídeo amb Premier i sense haver-lo usat mai abans. En va aprendre a força de muntar el videoclip del jingle.

Tot i que la planificació i les idees van sorgir a ENTI, la gravació es va fer a casa del Joan Anton Torelló, que va assumir el rol de la producció de la peça, on tots els instruments són digitals. Per tal que tot quadrés perfectament van tenir que modificar algunes de les cançons respecte els seus originals ja que així la transició entre les peces era més fluida, baixant en algun cas el to o canviant el tempo.

Us posem aquí el vídeo dels guanyadors del concurs de jingles i us recordem que els teniu tots 5 al nostre canal de youtube

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!