Skip to content

ENTI Career Fair, la Fira Virtual de l’Ocupació i l’Orientació Professional

ENTI Career Fair, la Fira Virtual de l’Ocupació i l’Orientació Professional

L’ENTI Career Fair començarà el dimecres dia 26 de maig a a les 9 h i finalitzarà el dijous dia 27 de maig a les 20 h, i serà la I Fira Virtual de l’Ocupació i l’Orientació professional de l’ENTI-UB.

Hi podran participar tots els alumnes de l’ENTI-UB i tots els alumni (associats a l’ENTI Alumni).

L’objectiu de la Career Fair és orientar professionalment als nostres alumnes a punt de graduar-se i als nostres titulats i graduats i ajudar-los a trobar feina.

A l’ENTI Career Fair hi trobaràs el següent:

Dimecres 26 de 14:30 h a 15:45 h: Taula rodona amb els nostres alumni que ens explicaran les  diferents opcions professionals que poden tenir els titulats i graduats de l’ENTI-UB i a on ens explicaran la seva experiència professional.

Dimecres 26 de 16 h a 17 h: Presentació del Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc 2020.

L’acte de presentació del Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc 2020 comptarà amb la presència del Sr. Antonio Fernández, secretari general de la DEV (Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos y Software de Entretenimiento), el Sr. Miquel Curanta, director de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), en representació de la Generalitat de Catalunya i del Dr. Oscar García Pañella, director acadèmic de l’ENTI-UB, que farà la presentació de l’acte.

No es necessita inscripció. La presentació es farà per zoom:

 Pots accedir-hi fent click en aquest botó

ID: 842 1390 7610

Codi d’accès: 260822

Dijous 27 de 18 h a 20 h: la Demo Day  a on els nostres alumnes presentaran els seus projectes.

Del dimecres 26 a les 9 h al dijous 27 a les 20 h: stands virtuals d’empreses del sector dels videojocs on podran publicar la seva informació corporativa, les seves ofertes de treball per als titulats i graduats de l’ENTI-UB, i contactar amb els interessats en les seves ofertes.

Les inscripcions s’obriran el dimarts 11 de maig, i les inscripcions finalitzaran el dijous dia 27 de maig. Si t’interessa clicka al següent enllaç:  ENTI Career Fair

Per inscriure’t has d’utilitzar la teva adreça de correu electrònic de @enti.cat

L’ENTI Career Fair és un esdeveniment exclusiu per als Alumni i alumnes de l’ENTI-UB.

Si estàs a punt de graduar-te o titular-te a ENTI-UB aprofita per associar-te a ENTI Alumni, et permetrà consultar la nostra borsa de treball amb les ofertes de feina que rebem i poder seguir gaudint del pla d’avantatges de l’ENTI, i tot de forma totalment gratuïta. Clica al següent enllaç i omple el nostre formulari d’inscripció: Formulari d’inscripció a ENTI Alumni

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a: alumni@enti.cat

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!