La formació que l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ofereix als alumnes està molt encarada a la inserció al mercat laboral. Tant és així, que els alumnes de les primeres promocions ja estan treballant a les principals empreses del sector.

Avui us presentem a Guillermo Garcia, graduat en el Grau Developer, que després del seu pas per ENTI-UB ha entrat a treballar a l’estudi de videojocs Blitworks com a Porting & Network Engineer.

“Em dedico a realitzar l’adaptació de videojocs a altres consoles. El meu rol és principalment el de programar” explica Guillermo Garcia. “La meva feina és que les coses passin dins la pantalla, agafar tot el que fan els artistes i els músics i que tingui sentit”.

Guillermo Garcia destaca per sobre de tot l’assignatura d’Introducció a la psicologia. “És molt important entendre perquè passen les coses, com que encara no hi ha una ciència dels videojocs desenvolupada crec que l’assignatura és molt útil”.

Per acabar, dóna un consell a tots els futurs alumnes de la Universitat, que sempre vulguin superar-se per poder aconseguir més. “No només facis el que et demanin, aspira a més”.

Podeu veure el testimoni complet al següent vídeo.