Skip to content

ENTI-UB acull per primer cop a Barcelona la GameJam Cultura Abierta

ENTI-UB acull per primer cop a Barcelona la GameJam Cultura Abierta

La 5a edició de la Game Jam Cultura Abierta surt de Madrid per arribar físicament a Barcelona, i la ENTI-UB ha sigut l’escollida per allotjar la fase presencial d’aquesta interessantíssima jam de creació de videojocs.

Organitzada per el DEV amb Acción Cultural Española, aquesta jam proposa als equips participants un tema ( enguany la gastronomia) i promou l’ús de tots els elements culturals de domini públic generats a l’estat espanyol per als videojocs que es crearan.

Hi poden participar equips d’arreu de l’estat en mode online, però tota una sèrie d’activitats es faran de manera presencial a les aules de l’ENTI-UB entre el 16 i 19 de desembre. Hi haurà la xerrada inaugural on Nerea Sanjuan, directora de l’àrea de Cultura, Esport i Entreteniment d’Andersen parlarà sobre propietat intel·lectual en videojocs i com aprofitar els recursos i obres d’art de domini públic. A més, Violeta Moldes, artista 2D i dissenyadora narrativa, farà un repàs a les referencies culturals de domini públic que trobem a la cultura espanyola.

Les 4 edicions anteriors de la Game Jam Cultura Abierta han sigut un èxit de participació i ens han deixat amb desenes de projectes i joc interessants que estan recollits a la pàgina d’ itch.io de Cultura Abierta i que podeu revisitar.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!