Skip to content

QUI SOM?

Escola de
Noves Tecnologies

L’Escola de Noves Tecnologies adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) neix el 2013 per contribuir al creixement i consolidació del clúster del videojoc i dels Serious games que s’estén per Barcelona i d’altres ciutats de Catalunya. Per aquesta raó el nostre centre, de naturalesa privada però adscrit a la Universitat de Barcelona, ha estat el primer en crear graus oficials i cicles formatiu de grau superior dedicats a la formació de professionals en tota la cadena creació, programació, disseny artístic, producció, música, etc, dels videojocs i dels Serious Games, aquest darrers també anomenats jocs aplicats.

Lideratge en noves tecnologies

Tots aquells camps on predominen les noves tecnologies i s’obren nous mercats i oportunitats són del nostre interès. Per això a l’ENTI-UB, sempre amb una sensibilitat important a les necessitats dels sectors professionals i tecnològics, hem obert nous estudis i ampliat els nostres horitzons i el dels estudiants més enllà del sector dels videojocs i l’oci interactiu.

Vàrem ser els primers de l’estat a tenir un màster i un grau en Producció Musical centrat en la tecnologia i la indústria de l’entreteniment. Ens hem vinculat amb el sector sanitari gràcies a l’organització durant 4 edicions del Serious Games for Health i som partners tecnològics del Grau en Fisioteràpia i Tecnologia d’EUSES-UdG. Hem entrat en el sector empresarial amb el nostre postgrau d’eLeadership i reputació  digital, en el de l’educació amb el nostre Màster en Gamificació i Tecnologia i hem creat estudis en el camp de la ciberseguretat per donar sortida a professionals qualificats que aquest sector en creixement necessita amb urgència.

L’ENTI-UB és, doncs, una escola on es troben els professionals del sector tecnològic que formaran la generació dels professionals del demà en tots aquells sectors on tecnologia, creativitat i professionalitat es donin la mà.

Oficialitat de les titulacions

Totes les nostres titulacions de grau universitari i cicle formatiu són reglades i oficials i, com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, es garanteix el rigor acadèmic dels nostres títols universitaris, tots ells oficials i amb el segell d’acreditació favorable de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

Learning by doing

A l’escola s’aprèn “fent” (learning by doing). Es tracta d’un model experiencial en el que no distingim entre la teoria i la pràctica, doncs caminen fusionades des del primer moment. El nostre alumnat treballa “la realitat” gràcies als projectes concrets dissenyats pel professorat, en contacte permanent amb els nostres col·laboradors externs del sector, que ensenyen amb la ment posada en l’actualitat de la indústria i els seus problemes i així ofereixen als alumnes la seva experiència a com resoldre’ls. D’aquesta manera, el/la graduat/da de l’ENTI-UB té un perfil molt professional, amb coneixements actuals en les tècniques i metodologies que es fan servir a les empreses, i no amb temaris còmodes que amb el temps han perdut la vigència.

Prioritzem les pràctiques i l’atenció personalitzada

La missió professionalitzadora dels nostres estudis es reforça amb un extens programa de pràctiques, amb convenis amb més de 100 empreses del sector i altres àmbits comercials i empresarials que busquen en nosaltres i en els/les nostres alumnes solucions tecnològiques per als seus negocis.

Les enquestes de satisfacció entre l’alumnat destaquen la proximitat del nostre professorat i tutors. A l’ENTI-UB seguim a cada alumne de forma personalitzada i l’ajudem en tot moment amb el seu itinerari personal, sempre estimulant aquells aspectes en els quals destaquen vocacionalment i reforçant tot allò que requereixi una millora.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!