Skip to content

ENTI-UB i la Game Jam d’hostaleria a la Hospitality Innovation Planet

Del 24 al 26 de febrer s’ha celebrat la fira de l’hostaleria més important del sector a Europa, i la feina d’Enti-UB hi ha tingut un espai.

Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’Enti-UB junt amb Lluís Serra, director general de la EuHT StPol van participar a la keynote: “Gamificación y co-creación de conceptos y servicios innovadores para el sector hospitality” on van explicar l’èxit de la iniciativa de Game Jams que Enti-Ub i EuHT StPol porten realitzant durant 3 edicions seguides.

Enmarcat dintre del corrent dels Serious Games, aquestes Jams apropen alumnes de sectors tant diferents com el de l’hostaleria i el de la programació i disseny de videojocs per tal d’ensenyar-los a co-crear i pensar solucions per a àmbits que no són els seus i per a necessitats que no els són properes.

En aquesta keynote, es va parlar dels reptes organitzatius per a fer una Game Jam d’aquestes característiques, del benefici per l’alumnat de les pràctiques en co-creació, i de les avantatges pel sector de poder comptar amb l’ajut de la tecnologia per a resoldre problemàtiques habituals que van des de la satisfacció dels clients, les reserves hoteleres, la gestió de queixes, la distribució d’informació o gestió de plantilles, etc…

Enguany, les 2 escoles tornaran a col·laborar de nou en la 4a Serious Games for Hospitality programada pel proper 14 de març.

Us deixem un vídeo realitzat durant la Game Jam de l’any passat per poder copsar tota l’energia positiva que es desprèn i els bons projectes que s’hi realitzen.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!