Skip to content

ENTI-UB impulsa “Power Up” un programa d’acceleració de videojocs.

ENTI-UB impulsa “Power Up” un programa d’acceleració de videojocs.

El dijous 14 de gener arrenca a Sant Feliu de Llobregat “POWER UP“, una iniciativa pionera en l’acceleració de projectes d’emprenedoria relacionats amb els videojocs i l’oci digital interactiu.

Aquesta iniciativa, impulsada per ENTI-UB, està promoguda per l’ajuntament de Sant Feliu i coordinada per The Breach Studios i Undercoders amb el suport d’AEVI i el Club Media Sant Feliu d’innovació ciutadana.

L’objectiu de “Power Up” és fer guiatge i mentoratge a estudis que tinguin un projecte en desenvolupament. S’ofereix una formació de més de 60 hores en disseny, producció, màrqueting i negoci, unes 30 hores de mentoratge personalitzat i la participació en una Fira Internacional on poder exposar el projecte.

A més, hi haurà una sèrie de workshops de reforç, segons les necessitats de cada projecte, en àrees com Programació, Animació 2D / 3D o Modelatge 3D que seran impartits per perfils professionals de la indústria dels videojocs amb experiència en empreses com Crema Games, Herobeat Studios, Ubisoft, Smilegate o Insomniac Games, entre d’altres.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!