Aquest dimecres 29 de novembre a les 19 h, ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, acollirà l’acte ‘Augmented Reality, Present & Future, organitzat pel professor Isidro Navarro, expert en Realitat Augmentada i Virtual, fundador i CEO de Labs4Reality, una empresa dedicada al desenvolupament de projectes en ambdues tecnologies.

Durant la jornada es revisarà com la Realitat Augmentada i Virtual han evolucionat en la nostra vida diària, canviant la nostra manera de treballar o de consumir informació. Després d’una benvinguda als assistents i el visionament de demos de VR i AR, a les 19 h començaran les presentacions, a través de les quals, coneixerem alguns exemples d’implementació real i desenvolupament de projectes amb aquestes tecnologies en diversos camps:

El primer àmbit serà el de la salut i la recerca. A càrrec d’Arnau Valls, Enginyer i membre del Departament d’Innovació de l’Hospital Sant Joan de Déu, amb experiències en projectes de realitat virtual (VR) a aquest mateix hospital, coneixerem l’aplicació d’aquestes eines tecnològiques a l’àmbit sanitari. El segon camp serà el de l’educació i el desenvolupament amb Esteban Anguita, Director d’Aumentaty, una companyia centrada en l’assessoria, consultoria, desenvolupament i posada en marxa de solucions de Realitat Virtual, Augmentada, tecnologies immersives i interactives. En aquest context, Anguita aprofitarà per presentar les aplicacions Aumentaty Creator and Scope.

En tercer lloc, durant aquesta jornada també s’abordarà l’àmbit del turisme i les noves tecnologies amb Francis Ortiz, CEO a The Creative Art & Design Studios, Crea Solutions, una empresa especialitzada en solucions d’VR i AR, Video 360 VR, Google Street View Geolocalització, mapatge de dades i Google Maps, aplicacions i visors de Realitat Virtual i Augmentada Big Data, entre altres. També ha treballat com a Director de projectes externs a Eurodat i és fundador d’UBIKUA, companyia experta en l’aplicació de Realitat Augmentada i Geolocalització al Turisme, Comerç, Transports, Educació, Cultura, Medi Ambient i Patrimoni. Finalment, el quart àmbit serà el de la investigació a càrrec de Takashi Yoshinaga, Investigador a l’Institut de Sistemes, Tecnologies de la Informació i Nanotecnologies (ISIT) i un autèntic expert en Realitat Augmentada i Realitat Mixta.

Com a punt final, a partir de les 20 h la jornada clourà amb un interessant networking entre els assistents. En aquest enllaç, pots consultar tots els detalls sobre l’acte ‘Augmented Reality, Present & Future’ que se celebrarà a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

En definitiva, actes com aquest demostren un cop més que la nostra Universitat està al dia de les darreres tendències tecnològiques. No t’ho pots perdre!

 

Recorda:

Augmented Reality, Present & Future

Dimecres 29 de novembre a les 19 h

ENTI-UB

Carrer de la Diputació, 231 (Barcelona)