Del 29 de febrer al 4 de març, tindrà lloc el GameBiz a Utrecht (Holanda), un projecte que vol promoure l’emprenedoria dels estudiants, especialitzats en videojocs, des de la mateixa universitat, sense haver d’esperar a finalitzar els seus estudis. Com no podia ser menys, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) estarà present en aquest esdeveniment, de la mà del seu Director Acadèmic, Òscar Garcia Pañella i del professor i Coordinador, Richard Hebert. Ambdós seran els encarregats de presentar la feina de recerca que, en l’àmbit del projecte GameBiz, s’ha dut a terme des d’ENTI-UB. Així doncs, es presentarà el disseny  dels mecanismes de creació de grups, assignació de rols, cerca de tutors/es, etc. Amb l’objectiu que els alumnes del darrer curs, que han quedat finalistes, s’estableixin en empreses simulades on podran ‘pre-incubar-se’ com a professionals de futurs estudis de desenvolupament.

Durant la setmana de durada del Gamebiz, també es coneixerà el desenvolupament de la indústria de videojocs holandesa; es presentaran diversos projectes d’empresa d’estudiants; el Programa Edubiz DGG; tindran lloc diversos networkings; es posarà sobre la taula els darrers desenvolupaments d’Utrecht Studios i els models de desenvolupament d’un incubador. Finalment, també s’abordaran les competències de data base i es visitaran les companyies de jocs holandeses a Rotterdam, entre altres qüestions.

Sens dubte, el projecte GameBiz és una oportunitat perfecta per donar a conèixer els projectes més innovadors en videojocs de la mà d’estudiants emprenedors.