Skip to content

ENTI-UB posa a l’abast dels alumnes tots els recursos necessaris per a un millor aprenentatge

ENTI-UB posa a l’abast dels alumnes tots els recursos necessaris per a un millor aprenentatge

Si estàs pensant a dedicar-te professionalment al món dels videojocs, probablement ja hauràs buscat quina és la millor formació per fer-ho. ENTI-UB és un centre pioner en la formació de professionals de la indústria del videojoc, i volem posar-ho el més fàcil possible als nostres alumnes, per això ens adaptem a les seves necessitats perquè puguin gaudir de la millor experiència formativa. Vols saber com? T’ho expliquem a continuació.

ENTI-UB és un centre referent que gaudeix de la màxima experiència en formació en l’àmbit dels videojocs. De fet, en l’àmbit estatal és l’únic centre universitari pensat per a una formació especialitzada exclusiva en videojocs. Oferim una àmplia proposta formativa que engloba CFGS, Graus, Màsters, Postgraus i Cursos específics, perquè puguis triar segons el nivell d’especificitat que necessitis.

A ENTI-UB volem preparar els nostres alumnes perquè aconsegueixin un perfil laboral molt ben definit, per aquest motiu tenim una proposta molt àmplia en l’àmbit formatiu, especialitzant-nos en cadascun dels àmbits específics del sector, per tal d’adaptar-nos a la demanda de perfils professionals que reclama la indústria. 

El nostre plantejament acadèmic consta d’una preparació completa que capacita als nostres alumnes perquè puguin treballar en qualsevol empresa del sector, però també ens centrem en l’emprenedoria, preparant als futurs professionals per poder treballar de forma independent. Per dotar-los de totes les eines necessàries, a ENTI-UB treballem a partir de projectes reals, seguint el model conegut com a learning by doing i considerant que teoria i pràctica han d’anar necessàriament de la mà. A través de programes com ENTI-Pro i StartUB!, els alumnes poden desenvolupar els seus propis projectes i fer-los reals. Si voleu conèixer més sobre els projectes dels nostres alumnes, podeu visitar aquest apartat a la nostra web i descobrir el seu èxit. A més, formem part de diverses xarxes de projectes de recerca, com JamToday o GameBIZ. 

Si els nostres alumnes són capaços d’arribar a un alt grau de professionalització, és en part gràcies al fet que a ENTI-UB ens dediquem plenament als nostres alumnes, oferint sempre una atenció personalitzada, guiant-los durant el procés d’aprenentatge. Per fer-ho possible, plantegem grups de classes reduïts on puguin participar activament. Tractant-se d’una formació tecnològica, també és molt important la innovació, per això posem a l’abast dels alumnes tota la tecnologia necessària i els recursos d’aprenentatge per conèixer com treballa la indústria. A ENTI-UB trobareu tots els recursos per poder desenvolupar els vostres projectes, des d’ordinadors a ulleres de realitat virtual, vestits de captura de moviment, softwares específics, etc.

A ENTI-UB trobaràs aules dotades de l’última tecnologia i d’espais específics per a desenvolupar activitats com producció de música i so per a experiències de l’entreteniment, creació artística i món digital. Arran de la pandèmia  hem adaptat la nostra formació online, preparant un sistema més flexible que ofereix la possibilitat de seguir les classes a distància i ser consultades en qualsevol moment.  

Per últim, cal no oblidar que viure el sector del videojoc de prop significa poder gaudir de l’experiència a les empreses, per això ENTI-UB compta amb un seguit de convenis i pràctiques que posem a l’abast de l’alumne per facilitar la seva integració en l’àmbit laboral des del primer moment. A més, si us interessa treballar en l’àmbit internacional, heu de saber que ENTI-UB compta amb una xarxa de relacions internacionals amb institucions formatives de tot el món.

T’agradaria visitar ENTI-UB? Reserva la teva plaça i vine a conèixer-nos!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!