Skip to content

ENTI-UB reforça la política de pagament fraccionat pel Coronavirus.

ENTI-UB reforça la política de pagament fraccionat pel Coronavirus.

T’apassionen els videojocs? Vols treballar amb els millors especialistes? ENTI-UB, La Universitat dels videojocs, t’ofereix una formació única, molt professionalitzadora i amb tota la garantia dels alts estandars educatius de la Universitat de Barcelona, entre les 100 primeres del món en el rànquings mundials d’universitats.

Entre els nostres docents hi ha membres claus de la indústria del videojoc amb carreres profesionals a empreses com Ubisoft, Undercoders, The Breach Studios, Social Point, King o Disney/Píxar, entre d’altres. No et caldrà portar el teu propi ordinador ja que les aules d’ENTI-UB estan equipades amb ordinadors d’última generació que compten amb tot els programes i totes les llicències necessàries per a tirar endavant els teus projectes. A més, les nostres instal·lacions compten amb un estudi de gravació, tauletes gràfiques a disposició dels estudiants d’art, equipament per a videomapping, vestits de captura de moviment i equipament per testar i desenvolupar aplicacions en el camp de la VR.

A ENTI-UB sabem que el cost per oferir una educació d’excel·lència amb els professionals més preparats i els millors equipaments és elevat i que en la situació actual derivada del Covid-19 es planteja un futur laboralment inestable.

Per això a La Universitat dels videojocs ens posem al teu costat i ens comprometem amb el teu futur fent una aposta per evitar que la incertesa econòmica sigui un fre per als teus somnis i aspiracions. Hem reforçat la nostra política de pagament fraccionat per donar-te totes les facilitats possibles per què la situació econòmica actual no t’impedeixi accedir als millors estudis de videojocs de l’Estat.

Consulta les condicions econòmiques per estudiar els Graus universitaris o els Cicles Formatius de Grau Superior a info@enti.cat i 93-323.36.64. I fes que el teu futur no s’aturi!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!