Skip to content

ENTI-UB, sempre al costat dels alumnes

ENTI-UB, sempre al costat dels alumnes

El sector dels videojocs està en constant desenvolupament. Les noves tecnologies avancen a ritme frenètic i això també requereix que les titulacions es renovin constantment per cobrir la demanda del sector, adaptant-se i evolucionant amb ell. En aquest sentit, ENTI-UB s’ha convertit en un referent gràcies als professors que hi treballen, professionals en actiu que viuen dia a dia la indústria i per tant, estan a l’última de les tendències i novetats del sector.

 

Però ENTI-UB no només és un referent per tenir excel·lents professionals, sinó que també destaca la seva notorietat en la indústria de Barcelona, i tant a escala nacional com internacional. El sector dels videojocs i els Serious Games és un sector estratègic altament tecnològic, generador de molts llocs de treball i gran exponent de la nostra cultura.  

 

ENTI és una escola d’estudis superiors adscrita a la Universitat de Barcelona, nascuda per contribuir al creixement i consolidació del clúster del videojoc i dels Serious Games.  Per aquesta raó, ENTI-UB ha estat pionera en crear Graus, Màsters i Cicles Formatiu de Grau Superior dedicats a la formació de professionals en tota la cadena de creació, programació, disseny artístic, producció, música,… dels videojocs i dels Serious Games, aquests darrers també anomenats Jocs Aplicats. Totes les nostres titulacions són reglades, oficials i destaquen per ser una oferta formativa especialitzada. Et preparem per treballar en un ampli ventall de sortides professionals en un sector en creixement, la indústria dels videojocs i per a accedir a altres sectors, com l’educació o la salut.

 

Però hi ha moltes altres coses que són importants a l’hora de triar un centre d’estudis: sentir-te acompanyat, saber que la formació que rebràs és de qualitat, assegurar l’accés a unes bones pràctiques a les principals empreses del sector… A ENTI-UB hi trobaràs tot això acompanyat d’una atenció personalitzada en tot moment, amb classes reduïdes i amb activitats tan presencials com online. 

 

A més a més, amb el nostre programa de beques podràs rebre diferents tipus de suport econòmic per tal de poder accedir a una educació superior de qualitat, la que et mereixes. Accedeix al nostre Pla de Beques per als Graus Universitaris en l’àmbit dels videojocs: Continguts Digitals Interactius (Developer) i Creació Artística de Videojocs i Jocs Aplicats (Artist). Només cal presentar la candidatura a beca amb tota la documentació demanada abans del 24 de juny de 2021 a les 10h del matí. Si hi estàs interessat/da, escriu-nos a bequesenti@enti.cat i t’informarem sobre el procediment de sol·licitud.

T’agradaria formar-te com a professional de la indústria dels videojocs? Al llarg del curs, des d’ENTI-UB organitzem diferents Jornades de Portes Obertes Online perquè puguis conèixer de primera mà la nostra oferta formativa: graus, cicles formatius, màsters i postgraus, cursos… Apunta’t a les nostres portes obertes, estarem encantats de conèixer-te!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!