El CFGS d’animació 3D, jocs i entorns interactius d’ENTI-Universitat de Barcelona (UB) és la primera titulació d’una universitat catalana dedicada a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats amb un predomini de la vessant pràctica. Des d’un primer moment, se seguirà el mètode docent PROJECT-BASED. La implementació d’aquesta metodologia, fonamentada en el principi que els alumnes seran els protagonistes del seu propi aprenentatge, et permetrà assolir els mateixos rols que a la indústria i fins i tot, arribar a constituir empreses simulades amb clients reals pels seus prototipus.

Des d’un primer moment, tindràs accés als hardwares de més alt nivell com el hardware HIGH END, incloses les Oculus Rift, equipament de MoCap (captura de moviment en temps real) i l’innovador Whiplash, una cadira que serveix de complement per a dispositius com Vive per millorar la sensació de moviment i jugar amb la gravetat, a través de las forces G.

Així doncs, amb aquest CFGS d’ENTI-UB aprendràs a generar animacions 2D i 3D per a produccions audiovisuals i per desenvolupar productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de programes audiovisuals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real a afegir al món de l’espectacle, la museologia, l’educació, etc. Des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant  i executant les fases de creació de material audiovisual.

A més, et proporcionarà interessants sortides professionals en àmbits com el de l’entreteniment temàtic. Un sector que a casa nostra encara no disposa de perfils especialitzats. Així doncs, amb aquest cicle estaràs preparat  per poder  treballar en empreses de l’Entreteniment Temàtic del Sector Multimèdia i del Joc Aplicat, o productores cinematogràfiques que cerquen experts per ajudar a innovar, experts/es capaços/es de generar productes atractius aplicant les tècniques més innovadores. Tot un món que generarà pràcticament 1 milió de llocs de treball de cara al 2017, tan sols a la Unió Europea.

I tot això de la mà d’experts en la matèria. Els professors/es d’ENTI-UB són professionals del sector de l’Animació 3D, del Videojoc, del Disseny Artístic o la Tematització i molts d’ells disposen de les seves pròpies empreses. A més un cop acabat el CFGS, si vols ser més competitiu, professionalment parlant, pots perfeccionar la teva formació, estudiant el Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI.

Així doncs, aposta pel futur, estudia el CFGS d’animació 3D, jocs i entorns interactius a ENTI-UB.