Potser t’has imaginat alguna vegada com seria de perfecte estudiar una carrera basada en una de les teves passions: els videojocs. L’Escola de Noves Tecnologies Interactives t’ho posa fàcil i t’ofereix el Grau en Continguts Digitals Interactius.

Es tracta de la primera titulació universitària de jocs aplicats de l’Estat, creada conjuntament amb la Universitat de Barcelona.

És una carrera que, alhora, és una enginyeria, però la nostra força i novetat rau en combinar els dos hemisferis; d’una banda el racional, científic i lògic, i de l’altra la passió, la creativitat i la innovació.

Els nostres alumnes tindran les eines i el coneixement que els capacitarà en la producció, la gestió i el disseny de videojocs i ‘serious games’. Sempre pensant en tot l’abast de mercat possible i, per tant, orientant-lo a tota disciplina final.

Tenim docents que coneixen perfectament el món del videojoc i, més important encara, els seus ensenyaments són totalment vinculats a aquest món.

Des de les matemàtiques a la física passant per la programació o la usabilitat, tot el que s’ensenya i aprèn té relació directa amb el procés de creació i desenvolupament de videojocs i d’animació digital.

Els nostres professors treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la indústria del sector és fonamental. Com totes les indústries tecnològiques, aquest és un sector molt dinàmic, en què els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien.

Mantenir el contacte permanent en el sector és un estímul per renovar permanentment els nostres continguts i mètodes, i això ho aconseguim gràcies a persones que treballen dia a dia en el sector. Dit d’una altra manera, a ENTI no s’estudia res que no estigui directament vinculat al joc i a les seves aplicacions.

Contacta amb nosaltres si vols tenir més informació