Power UP

Un any més, ENTI-UB ha participat a l’organització de la GameJam Kids de la St. Peter’s School.

Aquesta activitat reuneix a equips de diverses escoles de tot Catalunya de nois i noies interessats en la ciència i els videojocs en una GameJam de 48h. Aquest any el tema era el Desenvolupament Sostenible i els participants han estat creant videojocs que abordessin aquesta problemàtica, com per exemple, la conscienciació sobre el malbaratament alimentari.

Durant els 2 dies de competició, varen desenvolupar els seus prototips de joc de manera multidisciplinar, amb membres més enfocats al codi, altres a la música o els gràfics i van utilitzar tant ordinadors com tauletes tàctils. Professors d’ENTI-UB varen prestar el seu temps per actuar com a mentors i ajudar als equips responent preguntes tècniques o de disseny i ajudant a millorar els jocs.

Fins hi tot un dels nostres visitants, el professor de la KAMK University de Finlàndia i CEO de Critical Games, VP Piirainen, va aprofitar la seva estada a Barcelona i a ENTI-UB per visitar la jam i va quedar enorme i gratament sorprès per la dedicació i el nivell dels participants.