Power UP

WEBINAR: 2021 Coses que ningú t’ha explicat sobre ENTI i els Videojocs

En aquest vídeo, Òscar Garcia Pañella, el nostre director acadèmic respon a molts dels dubtes sobre com és el videojoc com a sector laboral i què us pot oferir a nivell formatiu una escola com ENTI perquè entreu el més preparat possible a fer realitat els vostres somnis digitals .

2021 serà un any amb molts reptes, i per a aquells que estan decidint el seu futur serà encara més important tenir les coses clares. Vols ser creador de videojocs? ¿Formar part d’aquesta gran indústria?

El videojoc és un dels sectors culturals amb major creixement i una excel·lent sortida laboral per a tots aquells que estimeu aquest sector. Des de programadors a creatius d’art digital, passant per dissenyadors i experts en narrativa, el videojoc és un dels productes culturals més complets i que arriba avui dia a un major nombre de persones, però encara hi ha molts dubtes sobre on trobar la formació adequada per entrar en el sector: ser autodidacta, buscar cursos petits, aprendre de vídeos d’internet i en fòrums o tenir una formació reglada.