L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) sempre manté un contacte permanent amb la indústria del videojoc. Això és  fonamental, perquè com totes les indústries tecnològiques, es tracta d’un sector molt dinàmic, on els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien. Per tant, establir un contacte permanent amb el sector és un estímul per renovar-se i adaptar-se a les necessitats canviants d’aquest entorn.

En aquest sentit, cal dir que ENTI-UB continua apostant fermament per la cooperació i el treball conjunt entre la universitat, l’empresa i les institucions. Per això ha cercat i aconseguit el suport de més d’una vintena de destacades companyies del món del videojoc, amb les quals, ha establert diferents convenis de col·laboració.

ENTI-UB és l’única escola universitària de tot l’Estat que imparteix el Grau en Continguts Digitals Interactiu i el Cicle Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius, ambdós especialitzats en videojocs. De manera que des de Barcelona ja es pot estudiar una formació de qualitat com les que s’estan portant a terme a les millors universitats del món. Però aquesta escola, a més, vol contribuir a l’incipient clúster del videojoc de la nostra ciutat amb els millors creatius i professionals. En aquest sentit, cal dir que ENTI-UB sempre ha mostrat una ferma voluntat de fer créixer el clúster del videojoc a Barcelona des del vessant de l’ensenyament.

Sens dubte, aquesta escola universitària vetlla per una formació de qualitat amb un fort protagonisme del vessant pràctic. Gràcies als acords de col·laboració que ENTI-UB ha signat amb empreses de renom del sector, els seus alumnes poden experimentar un primer contacte amb el món laboral. Així doncs ENTI-UB és partner de reconegudes empreses d’aquest àmbit com: la TEA (Themed Entertainment Association), EDL, JAM TO DAY, Blinzy, La Factoria, Zehn Games, Gamelab, Gamedonia, entre d’altres.

Vine a estudiar a ENTI-UB, l’única escola universitària pensada des de i per a la indústria del videojoc.