El professorat de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) es dedica a l’àmbit dels videojocs i jocs aplicats en el seu dia a dia. És a dir, tot l’equip docent de la Universitat del Videojoc està vinculat professionalment a la indústria del videojoc i dels Serious Games. Això garanteix l’actualització permanent dels continguts i de les metodologies emprades, garantint una millor inserció laboral dels alumnes, un cop finalitzats els seus estudis. Tant al Grau en Continguts Digitals i Interactius (Grau Developer) com al Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist), als Cicles i Màsters, es treballa a partir de projectes concrets dissenyats per l’expert professorat, en contacte permanent amb els col·laboradors externs del sector.

Així doncs, independentment de l’opció formativa que triïs a ENTI-UB, comptaràs amb un professorat de primer nivell, format per: Òscar Garcia Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB, Doctor i expert en Serious Games, gamificació, ludificació, tecnologies de l’entreteniment i creativitat; Richard Hebert, Game producer, multimèdia producer i Ludificador; Samuel Molina (Fukuy), Game designer, Community Manager i YouTuber o Carlos Coronado, especialista en realitat virtual, dissenyador indie de l’any 2015 i creador del triomfador videojoc, Mind: Path to Thalamus i Annie Amber.

Un equip docent vinculat amb la innovació del sector

Altres professionals especialitzats i entesos en el sector que també imparteixen classes a la Universitat del Videojoc són: Jussi Holopainen, expert en game design i playful design, Doctor en desenvolupament de jocs digitals (membre de DIGRA i RMIT); Elisabeth Fonts, experta en animació 3D i Caracter animator a Walt Disney Studios; Joan Mora, especialista en game design i playful design, Doctor en desenvolupament de jocs digitals (membre de DIGRA i RMIT); Danae Vara, Producer a Digital Legends Enterteinment, especialista en Q&A; Ramon Nafria, Fundador de l’estudi ‘A Crowd of Monters’, Game Producer i designer; Flavio Escribano, ludificador i investigador a Gecon.es; Àlex Guevara, programador a King.com, expert en videojocs retro i Youtuber; Héctor Fuster, Psicòleg especialista en addicció als videojocs i autor del llibre: ‘Nuestros hijos y sus videojuegos’; M. Teresa Vidal, especialista en art per a videojocs i Brand and product manager, entre molts altres.

En definitiva, de la mà d’un professorat brillant, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i monetitzar videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives. A més, comptaràs amb un contacte diari amb el professorat i els tutors. Per tant, disposaràs d’una ajuda personalitzada en tot moment.

Forma’t amb un professorat que a més de ser expert en el sector, és apassionat dels videojocs com tu. Vine a estudiar a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.