El professorat del Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc,  estan vinculats professionalment a la indústria dels videojocs i dels Serious Games. Això comporta l’actualització permanent dels continguts i tecnologies, així com, una millor inserció laboral un cop finalitzats aquests estudis.

Així doncs, al llarg del Grau Developer d’ENTI-UB, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i a monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat, a càrrec d’un equip docent expert. Entre els quals, cal destacar a: Òscar Garcia Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB, Doctor i expert en Serious Games, gamificació, ludificació, tecnologies de l’entreteniment i creativitat; Samuel Molina (Fukuy), Game designer, Community Manager i YouTuber; Carlos Coronado, especialista en realitat virtual, dissenyador indie de l’any 2015 i creador del triomfador videojoc, Mind: Path to Thalamus i Annie Amber.

Altres professionals especialitzats i entesos en el sector que també imparteixen classes al Grau Developer són: Alexander Paschall, actual Community Manager d’Epic Games i una autèntica eminència d’Unreal Engine, un dels motors de creació de videojocs més potents; Martha Ivón Cárdenas, especialitzada en l’àmbit CTM (STEM), en la recerca en intel·ligència artificial en l’àrea de machine learning, en la visualització de dades mèdiques complexes i en la programació dinàmica o Oriol Ripoll, especialista en jocs, autor de jocs per a projectes educatius, publicitat, lleure, experiències de comunicació, trobades i experiències formatives.

En aquesta mateixa línia, cal destacar a experts de la talla de Joan Mora, Responsable de desenvolupament a Inflight VR Software GmbH, especialista en el disseny de sistemes de Realitat Virtual com a eines d’intervenció per a nens amb trastorns d’espectre autista; Carles Vilella, Coordinador de Graus, expert en Emprenedoria, Serious Games for Education, eMobility i Gestió universitària; Lourdes Nicolich, amb una gran experiència en Disseny gràfic, Concept art i art 2D per a videojocs, Audiovisual i Animació 2D i Joan Llobera, especialista en Realitat Virtual i Ciències Cognitives.

Finalment, també cal destacar a docents del Grau Developer com Héctor Fuster, Psicòleg especialista en addicció als videojocs i autor del llibre: ‘Nuestros hijos y sus videojuegos’; Albert Garcia, expert en videojocs retro i col·laborador habitual de la secció de videojocs a la Vanguardia; David Jaumandreu, CEO a Undercoders i autor del llibre: ‘Bola de Drac Vol. 1: Els videojocs d’una generació’; Isidro Navarro, Expert en realitat augmentada i virtual, Fundador  CEO de Labs4reality, entre molts altres.

En definitiva, de la mà d’un professorat entès i amb experiència en el sector, obtindràs una  formació dual en racionalitat i creativitat que et permetrà desenvolupar projectes multidisciplinaris de videojoc des de l’inici de curs, treballant de la mateixa forma que en aquesta indústria.

Formar-te amb experts i apassionats dels videojocs et garanteix una formació actualitzada i de qualitat; no ho dubtis més i estudia el Grau Developer a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.