El  CFGS Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, s’enfoca cap a l’ocupabilitat. Durant aquests estudis obtindràs una formació actualitzada i adaptada a les necessitats del mercat laboral actual. Aprendràs a crear animacions 2D i 3D, a programar en llenguatges d’alt nivell i a conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius. També, cal dir que elaboraràs projectes reals, que es podran aplicar a àmbits diversos com: el món de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport, el màrqueting, etc.

Per tant, estaràs preparat/da per treballar a un ampli ventall d’empreses. Així doncs, les principals sortides laborals d’aquests estudis són:

  • Desenvolupador/a de Productes Audiovisuals Multimèdia Interactius. Seràs el responsable de crear, dissenyar, desenvolupar o produir jocs a les empreses o estudis de videojocs de més renom.
  • Tècnic/a d’Animació 2D i 3D. Un perfil molt demandat, doncs, seràs l’encarregat de modelar, texturar i animar els personatges, crearàs objectes amb la lògica del 2D i 3D en temps real i definiràs nivells de joc.
  • Tècnic/a en Creació, Muntatge i Postproducció d’Audiovisuals i Tematització. Seràs capaç de generar productes atractius, innovadors i disruptius, treballant a empreses de l’entreteniment temàtic, de multimèdia, de videojocs i del joc aplicat o a productores cinematogràfiques.

Aposta pel teu futur i estudia el Cicle Artist d’ENTI-UB, l’únic que t’ofereix un ampli ventall d’oportunitats laborals en l’àmbit del desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. Vine a conèixer amb més detall aquests estudis a la Jornada de Portes Obertes del dissabte 10 de febrer a les 11.30 h. Fes la teva inscripció aquí.