L’objectiu del Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, és la formació integral dels futurs/es desenvolupadors (Developer); dissenyadors (Game Designer) i productors (Producer) de jocs. A través d’assignatures especialitzades en programació; tecnologia; art, guió, música, modelatge i animació; en dinàmiques, mecàniques i elements de joc i també, en gestió, màrqueting i monetització, obtindràs una formació dual en racionalitat i creativitat, al dia de la innovació del sector.

Aquest plantejament formatiu holístic et permetrà desenvolupar projectes multidisciplinaris de videojocs i Serious Games, des del primer curs. És a dir, a ENTI-UB programaràs i crearàs el teu propi projecte. Per això, totes les matèries: des de les Matemàtiques, la Programació fins al Taller de Jocs o la Psicologia es vinculen a les necessitats del disseny i desenvolupament de videojocs d’una manera efectiva.

A més, treballaràs de la mateixa forma que en aquest sector, utilitzant metodologies àgils de gestió, desenvolupant el teu rol com a programador, en el si de la indústria del videojoc, essent capaç de crear el teu projecte amb criteris d’emprenedoria.

Crea els nous videojocs, jocs aplicats i apps per a mòbils amb el Grau Developer d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Aprofita i vine a conèixer en detall el Grau Developer a la pròxima Jornada de Portes Obertes del dissabte 10 de febrer a les 10 h.  Inscriu-te aquí.