El Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, aprofundeix en mecanismes creatius per generar l’art conceptual i el disseny del joc, així com, en l’edició sonora, el modelat 3D i l’animació de personatges i efectes físics. Es tracta de la primera titulació amb una estructura acadèmica de tres cursos, especialment adreçada als dissenyadors i artistes digitals.

Des del primer dia de primer curs, obtindràs una formació especialitzada i de qualitat en art, a través d’assignatures com: Imatge i Gràfica, Cinema i Transmèdia, Escenografia Digital, Dibuix conceptual, Il·luminació d’Espais Sintètics, etc.), així com, en creativitat, a través de matèries com: Disseny de Jocs, Experiència d’Ús, Taller de Jocs, Mecàniques Avançades de Jugabilitat, Interfícies d’Ús, entre moltes altres. A més, a ENTI-UB tots els continguts es vinculen a les necessitats reals del procés creatiu dels videojocs d’una manera efectiva.

Sens dubte, la perfecta combinació entre teoria i pràctica, et permetrà dissenyar projectes multidisciplinaris de videojocs i Serious Games molt aplicables, tant en l’àmbit estrictament lúdic com en d’altres: esport, medicina, fisioteràpia, educació, màrqueting, etc. A més, sempre treballaràs l’art des dels seus vessants analògics i digitals. És a dir, crearàs prototipus per a tot tipus de plataformes, incloent-hi ordinador, smartphone, tablet, consola, realitat virtual o augmentada.

A més, et formaràs amb el professorat expert d’ENTI-UB, vinculat professionalment a la indústria del videojoc, els Serious Games i l’entreteniment temàtic. Això garanteix l’actualització permanent dels continguts i de les eines metodològiques per a una creació artística excel·lent. També, cal destacar que, en tot moment, treballaràs en equip i sobre la pràctica (learning by doing), utilitzant metodologies àgils de gestió, descobrint el teu rol artístic en el si de la indústria del videojoc, creant el teu projecte i convertint-te en emprenedor/a des del minut zero. Tot això amb una introducció progressiva de l’anglès a les assignatures, per facilitar la teva incorporació al mercat global.

Finalment, cal destacar que ENTI-UB compta amb importants partners del sector com Kerad Games, Ubisoft, King, Digital Legends, Undercoders, entre molts altres. A més, aquesta Universitat també forma part de dos projectes europeus de recerca molt importants com són JamToday i GameBIZ.

Forma’t en art digital i sorprèn la indústria del videojoc amb les teves noves creacions; estudiant el Grau Artist a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Fes ja la teva inscripció!