Grau en desenvolupament de videojocs

Primers i únics estudis de videojocs que obtenen el segell d’acreditació favorable de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. En el Grau en Continguts Digitals Interactius, el nostre alumnat aprendrà, amb una visió holística, tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs. Conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar peces lúdiques però també Serious Games, adreçats a cobrir el sector dels Jocs Aplicats.

Grau en art digital

El Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist) et permetrà aprendre a conceptualitzar l’art i el disseny de jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tot tipus d’aplicacions interactives, també per a plataformes de mobilitat.

Grau en producció musical

El nou Grau en Producció de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment ofereix una formació universitària única, pionera en l’àmbit de la producció musical, les noves tecnologies i el disseny de so, així com la seva aplicació als continguts digitals dins de la indústria de l’entreteniment, especialitzant-se sobretot en la música per a publicitat, cinema i videojocs entre d’altres.

Grau en fisioteràpia i tecnologia

Es tracta d’una formació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la Fisioteràpia (valoració, diagnòstic, disseny i desenvolupament de tractaments) treballant en anglès competències transversals d’excel·lència acadèmica i integració curricular de les noves tecnologies aplicades al món de la Fisioteràpia.