El nou curs s’acosta i arriba el moment d’informar-nos sobre les opcions per a cursar uns estudis l’any vinent. El Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB és una formació especialitzada per aquells que vulguin desenvolupar la seva carrera laboral en el món de la creació musical per l’entreteniment. Descobreix les nostres tutories personalitzades.

El Màster

Per a poder conèixer en detall tot el que ofereix el Màster, ENTI-UB posa a disposició de tots els interessats la possibilitat de realitzar tutories personalitzades amb el director dels estudis, Israel David Martínez. Martínez és un compositor elogiat per les seves brillants obres i convidat freqüentment a estrenar les seves noves creacions a les principals sales europees.

Té nombrosos premis de composició nacionals i internacionals: Premi Nacional al Millor Disc de l’Any (1988), Concurs Iberoamericà de Composició (1992), Premi Sant Joan de Vilatorrada de Composició (1993), Premi Internacional de Composició Reina Sofia (1993), Premi Salvador Espriu de Música (1995), Premi de Composició Joaquín Turina (1998 i 2001), Premi Internacional Manuel Valcárcel (2002).

A la fi dels anys noranta va ser seleccionat per representar a la música contemporània europea en el Festival Internacional de Nova York. En aquesta ocasió es va estrenar el seu Quartet de Corda no. 3 el que li va fer mereixedor d’un reconeixement internacional per part de la crítica i el públic. Si voleu més informació sobre el Màster, en demanar una tutoria personalitzada.