El nou curs s’acosta i arriba el moment d’informar-nos sobre les opcions per cursar uns estudis el proper any. El Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals d’ENTI-UB és una formació especialitzada per a aquells que vulguin desenvolupar la seva carrera laboral en el món de digital i la innovació empresarial. Descobreix-lo amb les nostres tutories personalitzades.

El màster

Per poder conèixer en detall tot el que ofereix el Màster, ENTI-UB posa a disposició de tots els interessats la possibilitat de realitzar tutories personalitzades amb el director dels estudis, Oscar García Pañella. García Pañella és professor a ENTI-UB i està especialitzat en Serious Games, Ludificació, Videojocs, Àlgebra i Matemàtica, Programació, Realitat Virtual, Realitat Augmentada, Disseny Interactiu i Consultoria.

Pañella, doctor en Informàtica per la URL i la Universitat de Califòrnia Irvine, compta a més amb un postdoctorat en Tecnologies de l’Entreteniment a la Carnegie Mellon University. A ENTI-UB, a més de dirigir el Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals, és professor de l’àrea de matemàtica i àlgebra, metodologies àgils. Per a més informació sobre el Màster, no dubteu en demanar una tutoria personalitzada.