Skip to content

Inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB

Inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB

Un dels objectius principals quan estudiem un grau, un postgrau o un curs d’especialització és aconseguir una feina que s’adapti als nostres gustos, habilitats i coneixements. A ENTI-UB sabem molt bé la importància que té la inserció laboral dels alumnes que volen dedicar-se al sector dels videojocs, per això treballem per aconseguir una integració del nostre alumnat al sector des del minut 0. Vols saber com ho fem? T’ho expliquem a continuació!

És un fet que aconseguir treballar en l’àmbit en el qual s’ha rebut formació acadèmica és una satisfacció personal i professional molt gran, però també suposa un gran repte. A ENTI-UB treballem per aportar una formació especialitzada i de qualitat en l’àmbit dels videojocs i els serious games, però també per aconseguir formar professionals de tota la cadena de creació, programació, disseny artístic, producció i música, a través de titulacions reglades i oficials per aprendre a crear videojocs. A ENTI-UB tenim una àmplia oferta de Graus, Màsters, Postgraus i Formació Professional a través de Cicles Formatius que tenen com a objectiu posar en contacte als nostres alumnes amb la indústria dels videojocs de forma real i experiencial. 

Però, com ho fem? Des dels nostres orígens, ENTI compta amb un grup de docents que estan en contacte directe amb la realitat del món dels videojocs, un sector viu i en constant canvi. Els nostres professors treballen habitualment en la indústria, cosa que és fonamental per no perdre el contacte amb una realitat mutable i molt dinàmica que constantment varia, evoluciona i canvia. Mantenir el contacte permanent amb el sector és l’estímul per renovar els nostres continguts i mètodes constantment, i això és en part gràcies als professionals amb els quals treballem.

D’altra banda, el nostre mètode d’aprenentatge segueix el model learning by doing, és a dir, els nostres alumnes aprenen “fent”, segons un model experiencial que no distingeix entre la teoria i la pràctica, sinó que es fusionen des del primer moment. A ENTI-UB ens interessa que els nostres alumnes dissenyin projectes reals i que mantinguin un contacte amb els nostres col·laboradors externs del sector des del principi. 

Per aprofitar les oportunitats que ens ofereix el sector dels videojocs, els nostres alumnes entren a formar-ne part des del primer moment. Com ho fan? A través d’un programa de pràctiques a empreses i d’estades erasmus que els hi permeten treballar en empreses reals i entrar en contacte amb la indústria, coneixent aquesta realitat de primera mà. Aquesta experiència aporta als nostres alumnes el know-how i els contactes que necessiten per integrar-se al sector laboral, a més de donar-los l’oportunitat de donar-se a conèixer en l’àmbit internacional. 

D’altra banda, el nostre programa Alumni és un servei gratuït que posem a disposició dels nostres titulats per ajudar a mantenir relacions i aprofitar oportunitats laborals a través de diversos serveis com la borsa de treball i un programa d’orientació professional, networking, diverses activitats i descomptes.

Vols saber més sobre com estar connectat al sector dels videojocs? Visita’ns i descobreix-ho tu mateix!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!