Skip to content

Integració de l’alumnat al sector des del minut 0

Integració de l’alumnat al sector des del minut 0

Si algun cop has pensat fer de la teva passió la teva feina, ets al lloc correcte. A ENTI-UB no només oferim formació universitària de qualitat, sinó que seguim un sistema que desenvolupa formació professional de manera “real”. Però, això què vol dir? A continuació t’expliquem les claus de l’èxit d’aquest model educatiu, no t’ho perdis! 

Des dels inicis d’ENTI, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, tenim un objectiu molt clar: oferir una formació de qualitat especialitzada en la indústria del videojoc. Per fer-ho, hem començat per cercar un seguit de docents que anessin més enllà de l’àmbit acadèmic i que fossin agents actius en el món del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la realitat del sector és fonamental si volem preparar autèntics professionals que s’enfronten a l’àmbit laboral molt aviat. A més, els videojocs s’inclouen dins d’un sector molt dinàmic, com ho és tot l’àmbit de la tecnologia, en el qual els programes, llenguatges i necessitats estan en canvi permanent. 

El fet de mantenir aquests vincles vius amb la realitat del sector permet que els nostres alumnes entrin en contacte directe amb la indústria. Podríem dir per tant que ENTI-UB no només forma part del sector, sinó que és el sector. En aquest sentit, no només els professors juguen un paper important, sinó que tenir la possibilitat de realitzar pràctiques a empreses reals també facilita l’accés al món laboral. A ENTI-UB col·laborem amb una gran quantitat d’entitats i empreses del sector, cosa que permet reforçar la integració dels alumnes en aquest món.

Algunes d’aquestes activitats que facilitaran el contacte dels alumnes amb el sector són, per exemple, la Demoday, la festa de final de curs on es presenten els projectes dels alumnes de tota l’escola davant de companys, professors i membres del sector convidats, i que en més d’una ocasió a propiciat l’encontre afortunat entre un joc de l’escola i un editor que li ha vist el potencial per publicar-lo. A més d’aparèixer en una plataforma web oberta, també se’n fa difusió per xarxes socials a un públic especialitzat i interessat en aquest tipus de perfils. Ho podem veure cada divendres a Instagram amb #EntiGameFriday i #EntiArtFriday.

Totes aquestes estratègies aconsegueixen una ràpida integració de l’alumnat en el sector des del minut 0, però és que a més de poder fer pràctiques en empreses que són referència en el sector, els nostres alumnes també podran optar a obrir-se al mercat internacional, ja que ENTI és un centre adscrit a la Universitat de Barcelona, primera universitat de l’Estat espanyol en el QS World University Rankings 2018 i també segons el Center for World University Rankings.

A ENTI-UB no ens conformem només amb oferir un títol, sinó que creem professionals del sector, per això fem un seguiment avançat, ens enfoquem cap a l’emprenedoria i fomentem les connexions professionals i internacionals. 

Visita la nostra pàgina web i descobreix tot el que necessites saber per treballar en el sector dels videojocs. Si necessites més informació pots escriure a info@enti.cat o trucar al 933 23 36 64, on rebràs l’assessorament personalitzat que mereixes.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!