Aprendre a crear una música que doni sentit a les imatges cinematogràfiques, aquest és l’objectiu de l’assignatura Història del Cine impartida pel professor del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB, Iván Capillas.

Capillas és compositor i director d’orquestra especialitzat en música per a cinema i audiovisual i compta amb experiència com a orquestrador, director d’orquestra i compositor per a cinema, TV, teatre, publicitat, documental i videojoc. A més, Capillas ha estat nominat quatre cops al prestigiós premi Hollywood Music in Media Awards i premiat en diverses ocasions tant als Estats Units com a Espanya.

El professor incideix en la importància de “saber captar el que el director i la història necessiten per poder ajudar amb la nostra composició” i avisa als alumnes sobre “els elements que no són musicals dins del discurs musical per integrar-ho tot en un conjunt”. Si voleu conèixer més sobre aquesta assignatura, no dubteu en inscriure-us al Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB.