Amb motiu del Gamelab, que s’està desenvolupant a Barcelona, hem entrevistat a Iván Fernández Lobo, un dels seus fundadors i al màxim responsable del congrés internacional de videojocs i oci interactiu, que cada any atreu a personalitats importants dins del sector per compartir amb els assistents idees i projectes interessants.

“L’aposta que vam fer per establir-nos a Barcelona ha estat molt bona” ha explicat Iván Fernández Lobo. “El sector ha crescut gairebé un 400% i empreses nacionals i internacionals s’han establert aquí”.

Un dels factors més importants que expliquen aquest fenomen, explica Iván, és que les empreses volen saber que allà on van els seus projectes poden créixer. “Volen saber que hi ha talent especialitzat i que hi ha llocs d’intercanvi amb altres empreses internacionals”.

“La relació entre ENTI-UB i Gamelab sempre ha estat molt bona, col·laborem en tots els esdeveniments que realitzem” explica Iván Fernández. “Des del naixement d’ENTI-UB hi ha una millor marca entorn de la formació especialitzada, s’ha erigit com a bandera de totes les escoles de videojocs, hi ha molt bons professionals i els alumnes ja estan treballant a les millors empreses.

A continuació podeu veure l’entrevista completa.