Si busques casals tecnològics per aprendre a desenvolupar videojocs, a ENTI-UB, la Universitat dels Videojocs, organitzem la ‘Summer School’, on els alumnes podran aprendre a dissenyar i programar el seu propi videojoc en només un mes. Un professorat de primer nivell s’encarregarà d’impartir les classes: Fernando Ruiz (L_Draven), Lourdes Nicolich i Richard Hebert. 

Fernando Ruiz, també conegut com a L_Draven és un professor especialitzat en UNITY 3D que al seu canal de YouTube ha creat una comunitat de 8 mil persones que segueixen els seus consells i vídeos jugant a videojocs.

Per altra banda, Lourdes Nicolich és especialista en disseny i imatge, i serà l’encarregada de transmetre als estudiants nocions de disseny de personatges, d’art digital i de conceptualització d’escenaris.

Richard Hebert, coordinador del CFGS Artist a ENTI-UB, serà qui oferirà als estudiants les sessions sobre gestió i planificació del projecte, aportant també aquesta dimensió sempre necessària.

 La Summer School tindrà lloc del 2 al 31 de juliol, en un horari de 9.30 a 14.00 del matí a les mateixes instal·lacions d’ENTI-UB, a les aules on es desenvolupen els estudis universitaris i de CFGS. Aquest fet és també molt enriquidor pels alumnes que vulguin tenir un primer contacte amb la universitat i conèixer la metodologia de la Universitat dels Videojocs i dels Serious Games.

 

Les inscripcions estan obertes per a estudiants a partir de 14 anys al següent enllaç.