Skip to content

Jornada de Portes Obertes CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

Jornada de Portes Obertes CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

Dilluns 14 de desembre, ENTI-UB organitza una Jornada de Portes Obertes Online en la que presentarà el Cicle Formatiu de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius. Un CFGS impartit per professors amb una important trajectòria dins del sector, tot seguint una innovadora metodologia learning by doing.

Estàs interessat/da en el sector dels videojocs i jocs aplicats?
T’agradaria desenvolupar produccions multimèdia com animacions 3D, jocs i entorns interactius? 

 

Gràcies al CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius podràs…

  • · Generar animacions 2D i 3D, programar en llenguatges d’alt nivell i conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de Videojoc, Joc Aplicat i Tematització en el context dels productes multimèdia interactius.
  • · Desenvolupar projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar al món de l’Entreteniment i l’Espectacle, la Museologia, l’Educació, la Medicina, l’Esport, el Màrqueting, etc. Des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons. Organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tota mena.
  • · Treballar en empreses amb gran projecció dins de l’àmbit de l’entreteniment temàtic, multimèdia, videojocs i joc aplicat o productores cinematogràfiques que cerquen experts per ajudar a innovar des de la disrupció. 

Només a ENTI-UB trobaràs una formació 100% orientada als videojocs i jocs aplicats (Serious Games). Que et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs. I què t’oferirà un ampli ventall de sortides professionals: Dissenyador/a per a Dispositius Mòbils,  Dissenyador/a web, Dissenyador/a de Videojocs i de Jocs Aplicats, Cap de projecte en Creació i Producció Digital (Producer), Artista de Jocs, Jocs Aplicats i Videojocs,  Dissenyador/a de Nivells (Level Designer), Tècnic/a en Playtesting (QA)… I moltes més.

 

Per això, no et pots perdre la propera Jornada de Portes Obertes Online sobre el CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius que organitza ENTI-UB.

Data: Dilluns 14/12 

Hora/lloc: 18’30h, by Zoom 

Participants: Òscar García Pañella (Director Acadèmic) + Carmen Soler (Coordinadora CFGS) + 1 alumn@ + Richard Hebert (Responsable de projectes i pràctiques d’empresa) + Alejandro Gómez (Lead Manager) + Carles Vilella (Cap d’Estudis)

 

No et va bé la data? No et preocupis, pròximament organitzarem noves sessions informatives. T’agradaria rebre informació sobre aquests estudis o sobre les properes Jornades de Portes Obertes Online que organitzarem?

VULL MÉS INFORMACIÓ

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!