Skip to content

Jornada de Portes Obertes CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Jornada de Portes Obertes CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Dimecres 16 de desembre, ENTI-UB organitza una Jornada de Portes Obertes Online en la que presentarà el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma – Perfil Videojocs i Oci Digital. Un CFGS impartit per professors amb una important trajectòria dins de la indústria  del Videojoc i dels Serious Games, tot seguint una innovadora metodologia learning by doing.

 

Estàs interessat/da en el món dels videojocs i l’oci digital?
T’agradaria formar-te com a desenvolupador d’aplicacions multiplataforma? 

 

Gràcies al CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma – Perfil Videojocs i Oci Digital podràs…

  • · Aprendre a programar videojocs i jocs aplicats 2D i 3D amb tota mena de llenguatges i motors (engines). 
  • · Adquirir coneixements de programació en llenguatges baix nivell, que permeten optimitzar al màxim el rendiment del maquinari d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils.
  • · Especialitzar-te en videojocs i jocs aplicats (serious games), fet que et permetrà accedir a un sector d’alta demanda de professionals i especialment de programadors (developers).
  • · Accedir a convenis de pràctiques amb els principals estudis i companyies del sector i adquirir les habilitats i les eines per a l’emprenedoria (pensar, produir i vendre el teu propi videojoc o joc aplicat).

Només a ENTI-UB trobaràs una formació 100% orientada als videojocs i jocs aplicats. La qual et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs. I t’oferirà un ampli ventall de sortides professionals: Tècnic/a de desenvolupament de videojocs, jocs aplicats, aplicacions per a dispositius mòbils, Playtesting (QA)… I moltes més.

 

Per això, no et pots perdre la propera Jornada de Portes Obertes Online sobre el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma – Perfil Videojocs i Oci Digital

Data: Dimecres 16/12 

Hora/lloc: 18’30h, by Zoom

Participants: Òscar García Pañella (Director Acadèmic) + Carmen Soler (Coordinadora CFGS) + 1 alumn@ + Richard Hebert (Responsable de projectes i pràctiques d’empresa) + Alejandro Gómez (Lead Manager) + Carles Vilella (Cap d’Estudis

 

 

No et va bé la data? No et preocupis, pròximament organitzarem noves sessions informatives. T’agradaria rebre informació sobre aquests estudis o sobre les properes Jornades de Portes Obertes Online que organitzarem?

VULL MÉS INFORMACIÓ

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!