Skip to content

Jornada de Portes Obertes Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats

Jornada de Portes Obertes Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats

Dimarts 15 de desembre, ENTI-UB organitza una Jornada de Portes Obertes Online en la que presentarà el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats. Un Grau universitari impartit per professors amb una important trajectòria dins de la indústria  del Videojoc i dels Serious Games, tot seguint una innovadora metodologia learning by doing.

 

Estàs interessat/da en la indústria dels videojocs i jocs aplicats?
T’agradaria desenvolupar la teva carrera professional com a dissenyador i artista de jocs? 

 

Gràcies al Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats podràs…

· Aprendre a conceptualitzar l’art i el disseny de jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tota mena d’aplicacions interactives, també per a plataformes de mobilitat.

  • · Utilitzar totes les plataformes analògiques i digitals (taulell, ordinador, smartphone, tauleta, consola, realitat virtual augmentada, etc.) i combinar l’àmbit artístic amb el disseny de jocs i experiències memorables.
  • · Treballar en equip tot utilitzant les eines que et permeten crear art per a jocs i, per tant, a descobrir el teu rol en el si de la indústria del videojoc. Sempre des de la creació del teu projecte i pensant com a potencial emprenedor/a des del minut zero
  • · Adquirir una formació integral que et permetrà desenvolupar-te com a dissenyador (Game Designer) i artista (Artist) de jocs. 

 

Només a ENTI-UB trobaràs una formació 100% orientada als videojocs i jocs aplicats que et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs. I què t’oferirà un ampli ventall de sortides professionals: Dissenyador/a de videojocs i de jocs aplicats, Concept artist, Modelador/a, animador/a, rigger/a 2D i 3D, Director/a d’art, VFX-Composició per efectes visuals… I moltes més.

 

Per això, no et pots perdre la propera Jornada de Portes Obertes Online sobre el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats.

Data: Dimarts 15/12 

Hora/lloc: 18’30h, by Zoom

Participants: Òscar García Pañella (Director Acadèmic) + Richard Hebert (Coordinador Grau) + 1 alumn@ + Richard Hebert + Alejandro Gómez (Lead Manager) + Carles Vilella (Cap d’Estudis)

 

 

No et va bé la data? No et preocupis, pròximament organitzarem noves sessions informatives. T’agradaria rebre informació sobre aquests estudis o sobre les properes Jornades de Portes Obertes Online que organitzarem?

VULL MÉS INFORMACIÓ

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!