Skip to content

Jornada de Portes Obertes Online Grau en Continguts Digitals Interactius

Jornada de Portes Obertes Online Grau en Continguts Digitals Interactius

Dijous 17 de desembre, ENTI-UB organitza una Jornada de Portes Obertes Online en la que presentarà el Grau en Continguts Digitals Interactius. Un Grau universitari impartit per professors amb una important trajectòria dins de la indústria del Videojoc i dels Serious Games, tot seguint una innovadora metodologia learning by doing.

 

T’agradaria formar part de la indústria dels videojocs i jocs aplicats?
Vols ser desenvolupador de continguts digitals interactius? 

 

Gràcies al Grau en Continguts Digitals Interactius podràs…

  • · Aprendre tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs: conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar peces lúdiques, però també Serious Games.
  • · Treballar en equip, utilitzar metodologies àgils de gestió, descobrir el teu rol en el si de la indústria del videojoc, creant el teu projecte i  esdevenir emprenedor des del minut zero. 
  • · Implicar-te en tot el procés de desenvolupament, des de la part més tècnica fins a les sensacions que volem que el joc transmeti. 
  • · Obtenir una formació actualitzada tant en continguts com d’eines tecnològiques, fet que suposa una millor inserció laboral un cop acabats els estudis. A més d’accedir a convenis de pràctiques amb molts dels estudis i empreses del sector.

 

Només a ENTI-UB trobaràs una formació 100% orientada als videojocs i jocs aplicats. Que et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs. I què t’oferirà un ampli ventall de sortides professionals: Desenvolupador/a d’Aplicacions per a Dispositius Mòbils, Desenvolupador/a Cross-Media, Desenvolupador/a de Videojocs, Especialista en simulació i realitat virtual… I molts més. 

Per això, no et pots perdre la propera Jornada de Portes Obertes Online sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius.

Data: Dijous 17/12

Hora/lloc: 18’30h, by Zoom 

Participants: Òscar García Pañella (Director Acadèmic) + Jordi Radev (Coordinador Grau) + 1 alumn@ + Richard Hebert (Responsable de projectes i pràctiques d’empresa) + Alejandro Gómez (Lead Manager) + Carles Vilella (Cap d’Estudis).

No et va bé la data? No et preocupis, pròximament organitzarem noves sessions informatives. T’agradaria rebre informació sobre aquests estudis o sobre les properes Jornades de Portes Obertes Online que organitzarem?

VULL MÉS INFORMACIÓ

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!