T’agradaria formar-te com a professional de la indústria dels videojocs?

Informa’t i assisteix a les nostres Jornades de Portes Obertes Online!

Al llarg del curs, des de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) organitzem diferents Jornades de Portes Obertes Online perquè puguis conèixer de primera mà la nostra oferta formativa.

Properes Jornades de Portes Obertes Online

Dilluns 14/06

CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma – Perfil Videojocs i Oci Digital
Hora: 19’00h, by Zoom

Dimecres 16/06

CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius
Hora: 19’00h, by Zoom

Durant les jornades, l’equip docent d’ENTI-UB donarà a conèixer la innovadora metodologia learning by doing que caracteritza al centre així com les característiques principals del Pla d’Estudis i els diferents projectes d’èxit que han nascut aquí. També hi participaran antics i actuals alumnes que donaran a conèixer la seva experiència i juntament amb l’equip docent d’ENTI-UB, resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Si estàs interessat/da a desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs has de saber que a ENTI…

1. Pioners i únics 100% orientats a videojocs i serious games

Som un centre pioner i de referència en la formació de professionals de la indústria del videojoc. Comptem amb una àmplia proposta formativa: CFGS, GRAUS, MÀSTERS/POSTGRAUS i CURSOS. A Espanya/Catalunya som l’únic centre que ofereix una formació exclusiva dedicada a aquest àmbit.

2. Els perfils laborals estan molt ben definits

La indústria té un ampli ventall de sortides professionals. Per això la formació que oferim està adaptada a la demanda dels perfils professionals que reclama la indústria.

3. Comptem amb una alta Inserció laboral

El plantejament acadèmic ofereix una preparació completa que capacita l’alumnat per treballar en qualsevol empresa/organització del sector i sectors afins. També posem el focus en l’emprenedoria.

4. Desenvolupem projectes reals

Es segueix el model learning and doing. A través d’ENTI-Pro i StartUB!, els alumnes poden desenvolupar els seus projectes i fer-los reals. D’aquesta manera es fomenta l’emprenedoria.

5. Oferim seguiment i atenció personalitzada

Oferim un seguiment individualitzat i grups de classes reduïts per un millor acompanyament durant tot el procés d’aprenentatge.

6. Viuràs el sector dels videojocs

Integració, des del primer moment, al sector dels videojocs: estades de pràctiques, assistència a grans esdeveniments, fires i congressos del sector com Gamelab, Nice One, etc. ENTI forma part del sector, i, per tant, a través dels estudis, passaràs a formar-ne part.

7. Apostem per la Innovació i la posem al teu abast

Tota la tecnologia necessària es posa a l’abast dels alumnes per aprendre com treballa la indústria. Des d’ordinadors, ulleres de realitat virtual, vestit de captura de moviment, tauletes, software específics, etc.

8. A través d’Alumni t’ajudem a trobar feina

Des d’ENTI-UB es treballa la relació dels alumnes amb les empreses, donant accés a les ofertes de treball més enriquidores i que encaixen millor amb els seus perfils professionals.

9. La nostra dimensió és Internacional

ENTI-UB compta amb una xarxa de relacions internacionals amb altres institucions formatives, a ubicacions tan diverses com Mèxic, Dinamarca, Holanda, Breda, etc. L’anglès està integrat al pla d’estudis per afavorir la inserció laboral.

10. Donem valor i apostem per la gamificació

Comptem amb una decidida aposta per la Gamificació, els jocs aplicats o els Serious Games.

11. Comptem amb professorat en actiu de destacada trajectòria dins del sector

l nostre professorat treballa en les empreses més destacades de la indústria (King, Digital Legends, The Breach Studio, Undercoders, Beautiful Glich), amb la qual cosa la seva experiència és una base molt important per la formació de l’alumnat.

12. Ens situem al lloc idoni i comptem amb les millors instal·lacions

ENTI se situa en un edifici de noves instal·lacions de la Zona Universitària de Barcelona. Barcelona és una ciutat destacada, ja que acull un gran nombre d’empreses vinculades al sector i esdevé un important nucli per l’organització de fires, congressos i altres esdeveniments.

13. Oferim un programa de Beques propi

Amb la finalitat de facilitar l’accés a una educació de qualitat, des d’ENTI-UB s’ofereixen tot un conjunt de Beques pròpies: Excel·lència, Solidari, Comunitat i Mobilitat.

T’agradaria rebre informació sobre la nostra oferta formativa o sobre les properes Jornades de Portes Obertes Online que organitzarem?