T’agradaria saber com utilitzar el joc, la gamificació i les tecnologies en l’educació?

El màster en joc, gamificació i tecnologies aplicades a l’educació d’Enti-UB organitza diferents jornades de portes obertes en línia perquè puguis conèixer de primera mà per què el #gamifimàster és una experiència d’aprenentatge tan especial.

Si tens interès a crear els teus propis jocs i gamificacions, has de saber que al #gamifimàster…

1. Pla d’estudis enfocat a la innovació

Disposem d’un pla d’estudis dissenyat especialment perquè totes les accions que es portin a terme serveixen per transformar l’aprenentatge.

2. Metodologia en línia i presencial

La metodologia de les sessions està pensada per aprofitar el que es treballa en línia i presencialment. Cadascun dels materials està treballat, revisat i millorat a cada edició.

3. Aprendre fent

Al #gamifimàster s’aprèn fent. Tot el cos teòric està al servei de la pràctica i l’objectiu principal és aprendre a dissenyar jocs i gamificacions efectives i ben fonamentades.

4. Comunitat d’aprenentatge

Des del primer dia es crea una comunitat d’aprenentatge on la direcció del màster participa activament donant suport, compartint idees i propostes.

5. Seguiment personalitzat

Cadascun dels participants té uns objectius concrets. Des de la direcció del màster acompanyem a cadascú per tal que pugui assolir-los. El seguiment i la tutorització és propera i constant.