El CFGS de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, t’ofereix una formació a mida de les necessitats actuals de la indústria del videojoc. Al llarg d’aquest CFGS seràs capaç d’elaborar projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar al món de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport, el màrqueting, entre altres. Sempre des de la gestió de recursos, fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tot tipus. En aquest sentit, les principals sortides laborals d’aquests estudis són:

  • Desenvolupador/a de Productes Audiovisuals Multimèdia Interactius. Seràs el responsable de crear, dissenyar, desenvolupar o produir jocs en empreses o estudis de videojocs.
  • Tècnic/a d’Animació 2D i 3D. Un perfil molt demandat, doncs, seràs l’encarregat de modelar, texturar i animar els personatges, crearàs objectes amb la lògica del 2D i 3D en temps real i definiràs nivells de joc. 
  • Tècnic/a en Creació, Muntatge i Postproducció d’Audiovisuals i Tematització. Seràs capaç de generar productes atractius, innovadors i disruptius, treballant a empreses de l’entreteniment temàtic, de multimèdia, de videojocs i del joc aplicat o a productores cinematogràfiques.

En definitiva, si vols encaminar el teu futur professional cap a l’àmbit dels videojocs, aportant la teva creativitat i criteri artístic; la millor opció és el CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius d’ENTI-UB, els únics estudis que t’obren un ampli ventall d’oportunitats laborals en l’àmbit del desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. Matricula’t!