Enguany, del 3 al 28 de juliol, a la segona edició de la Summer School de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, tindràs l’oportunitat de realitzar una formació específica adreçada a artistes digitals. Ens referim al curs d’Introducció al Zbrush i al Substance amb una durada de 80 hores. En què consisteixen?

El curs Zbrush. S’adreça a tots aquells interessats a conèixer les possibilitats i el flux de treball de Zbrush com a eina de Sculpting. El seu objectiu és dissenyar un model high/low+UVs, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs. Software utilitzat: Zbrush, entre altres. La seva estructura és 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici.

El curs Substance Painter. Adreçat a tots aquells interessats a conèixer el flux de treball de Substance Painter i les possibilitats dels materials PBR (Physically-Based Rendering). És recomanable tenir coneixements previs de Photoshop. L’objectiu és acabar amb el model, prèviament esculpit al llarg del curs de Zbrush, texturitzat mitjançant el software de texturitzat i Look Development Substance Painter. El software emprat serà: Substance Painter, Adobe Photoshop, entre altres. La distribució serà de 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici.

A més, si no disposes de massa temps; cap problema, perquè pots cursar aquests dos cursos per separat. Enguany, durant la Summer School també podràs cursar ‘Desenvolupa jocs amb Unity 3D’ i ‘Aprèn a crear el teu videojoc en un mes’ (a partir de 14 anys).

 

Dades d’interès:

Summer School ENTI-UB 

Curs Zbrush i Substance Painter

Del 3 al 28 de juliol

De dilluns a divendres de 9:30 a 14 h

A ENTI-UB, Carrer Diputació, 231

08007 – Barcelona

Més informació a: www.enti.cat

Reserva ja la teva plaça a: summerschool@enti.cat