El Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment comptarà amb l’actriu de doblatge Núria Mediavilla, una de les professionals més reconegudes de l’Estat Espanyol, per l’assignatura de Veu i Entreteniment. Uma Thurman, Angelina Jolie, Rachel Weisz, Cameron Díaz o Winona Ryder són algunes de les moltes actrius a les que Núria Mediavilla ha posat veu al llarg dels anys.

Mediavilla, que segons la revista Fotogramas és una de les 10 veus més reconeixibles del doblatge espanyol, serà l’encarregada d’instruir als alumnes sobre les diferents possibilitats de la veu i el doblatge en el món de l’entreteniment. La veu és un dels elements més importants en qualsevol producte d’entreteniment, com el cinema,  les sèries de televisió, o els videojocs. La seva entonació, la projecció, el timbre o el ritme tenen un paper molt més rellevant del que ens pensem en la creació de l’atmosfera que nosaltres desitgem pel nostre producte.

En l’assignatura de Veu i Entreteniment del Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB, aprendràs a analitzar i escollir les veus més adequades pel teu projecte i coneixeràs els diferents estats d’ànim o sensacions que es poden transmetre amb la veu. Si busques uns estudis especialitzats en música amb un enfoc sobre el món de l’entreteniment no ho dubtis més i informa’t!