Aquesta setmana una delegació de 36 alumnes danesos, procedents del GameIT College (Grenaa), estan treballant conjuntament amb els alumnes de 2n curs del Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB amb l’objectiu de crear un videojoc plegats amb l’ajut de professors i professionals del sector. En paral·lel, els alumnes de 1r i de 3r de Grau, així com, els de 1r i 2n del Cicle (CFGS) també estan fent el mateix. Una gamejam en estat pur!

La temàtica a escollir en la creació dels videojocs ha estat molt diversa. Des del tribut al videojoc existent; jugar amb les lleis de la Física, donar rellevància a la música, que sigui un joc a on tan sols s’utilitzi un botó del mouse o un cop de dit, etc.

Un dels actes centrals i més exitós d’aquesta setmana danesa-catalana a ENTI-UB, ha estat la conferència sobre els rols reals dels videojocs, a càrrec d’Eva Gaspar, CEO d’Abylight i presidenta de l’associació PAD, que ha tingut lloc aquest matí al Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB). Però, això no és tot, demà dijous al vespre, s’organitzarà una visita a la GameBCN, la incubadora de videojocs de Barcelona.

La data límit que tenen els estudiants danesos i d’ENTI-UB per lliurar els seus videojocs és aquest divendres 23 i la setmana vinent s’escolliran els millors! Us anirem informant de tots els detalls.

Per veure les imatges cliqueu aquí.