L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) organitza la ‘Summer School’, on els alumnes podran aprendre a desenvolupar el seu propi videojoc en només un mes. Es tracta d’una formació completa que cobreix tots els aspectes d’un joc i que compta amb la metodologia, equip docent i instal·lacions de la Universitat del Videojoc.

Lourdes Nicolich, Richard-Hebert Cuello i Jordi Radev, tots tres professors d’ENTI-UB, seran els encarregats de dirigir i impartir el curs.

A ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i dels Serious Games, tenim estudis de videojocs per tots els perfils professionals del sector, de tal manera que sigui quina sigui la teva vocació, podràs desenvolupar la teva carrera professional.

Per una banda oferim el Grau en Continguts Digitals Interactius, per als desenvolupadors, el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats, pels artistes digitals i el Grau en Producció de Música i so per a la Indústria de l’Entreteniment, pels que vulguin compondre música de videojocs.

Per una altra banda també oferim el CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, ideal pels artistes tècnics i el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs, pensat per aquells que vulguin aprendre a programar videojocs i jocs aplicats. A més, també oferim màsters de Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals i de Música per a Experiències de l’Entreteniment.

La Summer School tindrà lloc del 2 al 31 de juliol, en un horari de 9:30 a 14:00 del matí a les mateixes instal·lacions de la universitat, a les aules on es desenvolupen els estudis universitaris. Aquest fet és també molt enriquidor pels alumnes que vulguin tenir un primer contacte amb la universitat.

Les inscripcions estan obertes per a estudiants a partir de 14 anys al següent enllaç.