Skip to content

La Universitat de Breda, nou destí ERASMUS+ pels estudiants d’ENTI-UB

Un dels punts forts d’ENTI-UB com escola són els seus lligams internacionals. Des de fa molts anys, alumnes i professors de l’escola poden visitar i fer estades a diferents universitats que tenen projectes educatius en el camp dels jocs, videojocs, i art aplicada a productes digitals.

A aquesta sèrie de destins, s’acaba de sumar un de nou en terres holandeses: la Universitat de Ciències Aplicades de Breda, una de les més prestigioses a nivell holandès.

La BUAS és una universitat de marcat caràcter internacional, amb més de 7000 estudiants de fins a 100 països diferents i amb programes de col·laboració amb empreses de primer nivell com Google, Disney, Samsung o KLM.

En aquests moments, la BUA ofereix 2 programes dedicats als videojocs: un GRAU en Creative Media & GAme Technologies i un MÀSTER en Game Technology

Aquest destí se suma a la creixent llista de destinacions disponibles pels estudiants d’últim any dels Graus de Música, Desenvolupament i Art d’ENTI-UB com:

Instituto Politecnico Bragança ( Mirandela – Portugal)

FH Joanneum ( Àustria)

DSU DongSeo University ( Busan – Korea del Sud)

KAMK University ( Finlàndia)

HDPK ( Berlin – Alemanya)

HKU ( Holanda)

DANIA ( Dinamarca)

CONSELLS PER PREPARAR UN ERASMUS

Hi ha molts motius per fer participar en el programa ERASMUS+ com:

[] Contacte amb noves idees, gent i vivències.

[] Millorar l’anglès o aprendre un nou idioma.

[] Nous docents i noves maneres de treballar.

[] Creació de Portfolio

[] Autonomia i independència

Però la primera barrera es troba en la preparació de la documentació i l’organització del pla d’estudis durant l’estada, que a vegades sol ser poc clara i amb unes dates limit molt estrictes, per tant no val a badar! Al haver-hi només 2 places per destí ( 8 destins que tenim convenis a ENTI-UB fa un total de 16 possibles alumnes d’intercanvi cada any) pot haver-hi competència i per tant cal tenir clar el procès.

Recordeu que el calendari important per demanar un ERASMUS aquest any és:

9/11 obertura sol·licituds fins 11 /01/2021
4/02 assignació places
26/02 resolució provisional
19/3 resolució definitiva

Hi ha també una prova de nivell d’anglès que exigeix la UB per poder entrar en el programa d’intercanvi.

Us recomanem que pregunteu abans quin enfoc tenen els convenis amb el destí que us interessa, si són més perfil programació, artista, etc… Alguns poden ser molt exigents. A vegades poden demanar requisits especial com cartes de motivació.

S’ha de mirar quines assignatures voldreu fer i decidir de fer-les en anglès o en l’idioma local, i buscar quines convalidacions de crèdits i assignatures que es fan a ENTI-UB podrien correspondre per poder fer la convalidació acadèmica. Demostrar que els crèdits que es faran allà són els mateixos que aquí i raonablement semblants. No sempre és fàcil.

Els passos bàsics a seguir són:

  • Mirar assignatures i buscar temaris de les assignatures.
  • Passar al coordinador la petició de voler marxar, quines i què es podria convalidar, i el coordinador farà la valoració.
  • Aquest document s’entregarà amb la prova d’accés d’idioma per fer la petició oficial a la UB.
  • És la UB i la seva oficina de relacions internacionals qui fa la resolució de les peticions.

A tots els alumnes, molta sort!!

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!