Skip to content

L’Agència per la Qualitat del sistema Universitari de Catalunya dona verificació favorable als nous estudis d’ENTI-UB

L’Agència per la Qualitat del sistema Universitari de Catalunya dona verificació favorable als nous estudis d’ENTI-UB

Des del seu inici, l’ENTI-UB a tingut una aposat decidida per la formació de qualitat dins el sistema universitari. No només els nostres graus són oficials, si no que la nostra oferta de graus i màsters universitaris compta amb l’aval acadèmic de la Universitat de Barcelona de la qual som centre adscrit.

Els nostres graus de videojocs, tant el grau d’art com el de programació, van ser dels primers a obtenir la verificació favorable de l’AQU, acreditació que ha calgut renovar davant dels canvis que aquests estudis han tingut.

El nostre grau de programació, Continguts Digitals Interactius, es renova com a Disseny i Desenvolupament de Videojocs i Jocs aplicats.

El nostre grau d’Art Digital, Creació Artística per a Videojocs i jocs Aplicats passa de 3 a 4 anys i amplia els seus horitzons docents. Ara passa a ser el grau en Disseny, Animació i Art Digital per a Videojocs i Jocs Aplicats.

Per últim,  un nou màster en Ciència i Tecnologia en Futbol se suma a l’oferta d’ENTI-UB sempre posada en el vessant tecnològic de múltiples disciplines, i rep també la certificació de favorable per l’ AQU.

 

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!